Træning på hotellet til EM i kvindehåndbold…

Posted by Kasper Jensen on december 8, 2010 in Uncategorized

 

Aftenen på hotellet i EM lejren bruges til træning, receptionen må lægge gulv til når der skal stås på hænder og balanceres til den store guldmedalje.  

Nye inputs fra rytmegymnasten Patricia, som igennem rigtigt mange år har trænet rytmisk gymnastik. I rytmisk gymnastik indgår bl.a. en bold som trilles, kastes og gribes på et utal af måder.

I rytmisk gymnastik bedømmes sværhedsgraden bl.a. ud fra den gymnastik som udføres samtidig med “jonglering” af håndredskaber. Der bruges bold, sjippetov, tøndebånd, svingkøller og vimpel.

Det minder meget om mit møjsommelige arbejde med at at tilføje jonglering elementer fra dans og mime. Det er særligt vanskeligt idet kroppens bevægelser vælges først, ud fra hvad som ville passe til specifikke jonglerings tricks.
Det øger sværdhedsgraden betragteligt på jongleringen, da den nu underlægges kroppens positioner, heraf følger således at præcisionen af de enkelte kast og tricks skal højnes, idet det ikke længere er muligt f.eks. at at træde frem eller tilbage og bevæge sig i forhold til jonglerings redskabet uden at bryde med den koreografi, som er opsat for kroppens bevægelser som helhed.