Egeskov slot

Posted by Kasper Jensen on juli 29, 2020 in Blog

Egeskov slot har en stor samling af gamle biler

Jeg havde fornøjelsen af at kunne besøge Egeskov slot fire aftener i juli. Det er et rigtigt imponerende område omkring slottet med kæmpe slotshave, voldgrave, legeområder mm.

Den store slotspark havde mange fine steder til små shows. Der var meget stor interesse for mine numre derude. Jeg lavede en mængde små optrædender på vores tur rundt.

En af aftenerne sluttede med et papegøjeshow foran slottet, Tanja var rigtig i sit es og klarede alle sine tricks stort set perfekt. Det var straks sværere da hun skulle tale i mikrofonen, de høje slotsmure gav et lille ekko som distraherede hende. Showet trak derfor lidt i langdrag og kulminerede da der blev affyrede en gammel kanon et andet sted på området. Jorden rystede og Tanja lettede, hun kom dog ikke så langt men landede heldigvis 20 meter væk og kunne herefter fortsætte. Godt hun ikke landede i voldgraven, jeg havde nemlig ikke noget badetøj med.

HC Andersen paraden optrådte også

Kanonen er for øvrigt en fast bestandel af underholdningen på Egeskov slot og det var da også kun fordi vi havde glemt tiden, at at vi stadig var igang :O)

“De Jyske Helte” kigger på fyrværkeri