Ny hjemmeside 2020

Posted by Kasper Jensen on oktober 6, 2020 in Blog

Endelig fik jeg taget springet fra min gamle hjemmeside til den nye WordPress side.

Til at starte med vil meget indhold være det samme jeg tilbyder stadig grundlæggende de samme shows. Jeg vil dog forsøge at få tilføjet nye billeder i langt bedre kvalitet og satser stærkt på dette tiltag. Jeg har fået hjælp af en fotonørd og har også selv sat mig ind i en masse omkring fotografering. Resultatet af dette arbejde kan nu ses i de store brede “slides” øverst på siderne samt de nye gallerier når jeg når så langt.

Jeg holder fast i min showmenu hvor de forkellige shows og koncepter jeg tilbyder samles på én side til et overblik.

Shows, forhold og publikum varierer utroligt meget så derfor er det sommetider lidt uklart hvad er der er hvad. Håber i alligevel kan finde den røde tråd.

Mange bestiller underholdning f.eks. 30 min show kl. 15 , for børn og voksne, på en dato. Så kommer jeg typisk og laver det jeg plejer; et super duper “gøglershow” med lidt af hvert. Andre igen har en helt bestemt ide f.eks. en mimer i guld, en cirkusdag med flere indslag eller et ildshow til en film osv.

Nogle arrangører synes det er bedre med mange forskellige indslag f.eks. papegøje først så gøglershow efterfulgt af ild måske ild på stylter…

Det bliver dog hurtigt meget svært da bilen skal pakkes og de forskellige ting fylder, sminke tager tid, papegøjer skal passes osv.

Så ofte det er nok bedst at holde sig til én ting af gangen, således at jeg optræder med et af mine shows og kan fokusere på dette. Så kan jeg måske komme igen en anden gang og lave noget andet.